

- Ха, кажи нещо дето не знам!
- Колко е 8x8?

- Що бе, Кирчо?
- Тъкмо да се подпиша в ритуалната зала и свърши мастилото в химикалката...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Годината е доста предизвикателна, с доста премеждия и препятствия, обясняват производители
Родните обаче били "суперхрана", споделя производител
Туристически феномен привлича хиляди, въпреки такса от 20 лв. и разбит път
От таратор до люти чушлета – любимите ни вкусове, които правят всяка чаша водка още по-българска
Бърза за приготвяне, вкусна и полезна храна
Няма такава вкусотия
Сирни Заговезни поставя началото на най-големия пост през годината - Великия
На този ден не се дава нищо в заем, за да се запази изобилието и плодородието в семейството
Тартар от риба е добре, но ако трябва да съм честен бих изпил един свеж български таратор - поде разговора Марк Зукърбърг и отприщи серия от негативни реакции, които му отнеха шанса за пост в новия кабинет
Подготовката за неговото посрещане започва по време на Страстната седмица